top of page
1

Andreea & Daniel

Am avut nunta pe 18.07.2021, ce pot sa zic, vă mulțumim din suflet niște băieți super, profesionalism peste limite, ne-am simțit în largul nostru cu ei . RECOMAND CU INCREDERE. Mulțumim din nou pentru tot efortul vostru.

9

Anca & Marian

Am avut cununie pe 26 sept 2020, pentru foto-video am ales sa merg cu echipa PRO RV Foto-Video. Tin sa mentionez ca am ramas impresionat de Vlad, un baiat foarte foarte implicat. Am ales sa facem poze in parcul Carol, la sfatului fotografului. Cunoaste foarte bine acest domeniu si cine il va alege nu o sa va para rau nici o clipa. Concluzia - am fotografii geniale de o claritate nemaintalnita + video intr-un format FULL HD unde la fel, baiatului nu i-a scapat nimic nefilmat. Vreau sa multumesc echipei PRO RV Foto-Video pentru minunatele amintiri create de ei.

12

Beky & Cristian

Sunt uimită de treaba pe care au făcut-o băieții, nu aș fi crezut că recenziile de aici sunt 100% reale, dar da, ei chiar stau în cele mai inconfortabile poziții ca să surprindă toate momentele esențiale. Este o echipa formidabilă, pur și simplu nu ne lăsau să respirăm ca să își facă treaba până la sfârșit și să merită fiecare bănuț. Atât pozele cât și videoclipul sunt de o calitate maximă. Recomand din toată inima mea echipa. Nu veți regreta, au foarte multe idei și sunt profesioniști.

7

Ioana

Echipa este serioasa și dedicata. Ne-a plăcut mult ca au fost punctuali, au avut răbdare, ne-au respectat dorintele și au venit cu idei foarte bune. Încearcă și reușesc sa te facă sa te relaxezi și sa te bucuri de ședința foto. Suntem foarte mulțumiți de poze, filmare și albumul făcut de ei. Țineți-o tot asa!

5

Tiberiu Andrei

Recomand cu incredere!

Sunt punctuali, profesionisti, deschisi la propuneri si tin cont de dorintele clientilor

Va multumim pentru atentia acordata la realizarea albumelor, clipurilor create si implicarea pe toata durata colaborarii.

6

Teodor George

PRO RV FOTO VIDEO o echipa cu simțul umorului, cu bun-simț, devotați, punctuali. Suntem foarte mulțumiți de ei, de munca pe care au facut-o.

P.S.Am primit pozele foarte foarte repede și albumele. Super echipa!!! Recomand cu încredere!!!

foto_0041.JPG

Sofia Ioana

Profesionalism 100%. Foarte punctuali, rabdatori, cu foarte mult bun simt. Va multumim pentru poze si filmare au iesit super. Va recomandam cu mare drag si asteptam sa va chemam si la urmatorul eveniment.

foto-1-4.JPG

Alexandra & Adrian

Nu pot spune decât ca ne-am simțit minunat alături de Vlad și echipa lui care au fost la înălțime, o echipa de profesioniști, foarte serioși și deschiși la orice nebunie. Ne bucuram nespus de mult ca au fost alături de noi în cea mai speciala zi din viata noastră. Recomand cu toată încrederea !!!

17

Mihaela & Madalin

Recomand din toata inima! Vlad a reusit sa surprinda momentele evenimentului nostru intr-o maniera deosebita ce a depasit orice asteptare pe care o aveam noi. Cu multa imaginatie, profesionalism si dedicare, acum avem niste amintiri deosebite ! Ne-am distrat maxim la sesiunea foto ! Multumim mult!

10

Beatrice & Octavian

Foarte implicati, creativi si profesionisti! Recomand cu drag

4

Evelyn

Recomand!

Sunteti o echipa minunata. Foto și video au ieșit perfect. Va multumim

3

Elena & Costi

Recomand cu incredere

13

Sophia Hellen

Punctual, profesionist, dar și amuzant, cu initiativa, pozele au ieșit de nota 10+ . Multumim mult!

14

Teodor Adrian

Foarte frumoase pozele de la botez cat si clipul video! Mulțumim! Sunteti o echipă de incredere, cu entuziasm si energie pozitiva! Va recomandam cu drag! Amintiri frumoase la un pret fără concurenta!

21
16

Elena

Recomand cu încredere! La cununia civila am avut o ședință foto extraordinara și la botez la fel . Sunt profesioniști, creativi și serioși. Succes în tot ceea ce faceți, iar pe viitor dacă mai avem vreun eveniment cu siguranță nu vom ezita sa va chemăm!

18

Denisa & Silviu

Suuuuper !!! Recomand cu mare mare încredere! Am avut parte de o ședința foto de cununie extraordinara, ne-a provocat fotograful nostru Vlad niște zâmbete minunate și poze de excepție ! Mulțumim mult!

19

Andreea Antonia

O echipa super ok ! Recomand cu incredere

2

Ana & Bogdan

Recomand cu drag! I-am avut la botez in septembrie 2020 si la nunta in iunie 2021! Foarte multumiti de fotografii si album.

Elena & Radu

O echipa super, foarte profesionalisti.  Va multumim ca ati facut din evenimentul nostru niste amintiri minunate !

20

Sara Maria

O echipa compusa din oameni calzi și profesioniști. Mulțumim mult pentrut tot!

8

Evelyn Maria

Recomand cu încredere! Echipa de profesionisti!

© Copyright
white-01_edited_edited_edited.png
bottom of page